Головна навігація

Повідомлення про права та Згода на обробку персональних даних

Повідомлення про права

На виконання вимог Закону України „Про захист персональних даних” повідомляємо, що персональні дані про Вас стають складовою частиною баз персональних даних «Клієнти Порше» ТОВ «Віннер Імпортс Україна, Лтд», надалі – Компанія, а також  частиною бази даних офіційних Дилерів бренду Порше (надалі - Дилери);

Метою отримання Ваших персональних даних є необхідність забезпечення в майбутньому реалізації прав та обов’язків як Ваших, так і Компанії та Дилера, що випливають із Закону України „Про захист персональних даних”, інших актів законодавства, укладеного з Вами договору чи ініційованого Вами правочину.

Повідомляємо, що Закон України „Про захист персональних даних” наділяє Вас правами, що дозволяють Вам:

1) знати про місцезнаходження вищевказаної бази персональних даних Компанії та Дилера, яка містить персональні дані про Вас, її призначення та найменування, місцезнаходження  Компанії, Дилера які є володільцями цієї бази, та місцезнаходження розпорядника цієї бази, або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим Вами особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані, що містяться у базі персональних даних;

3) на доступ до Ваших персональних даних, що містяться у вказаних базах персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються Ваші персональні дані у базі персональних даних, а також отримувати зміст Ваших персональних даних, які зберігаються;

5) пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення Ваших персональних даних Компанією, Дилером та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) захищати Ваші персональні дані від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також захищати від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять Вашу честь, гідність та ділову репутацію;

8) звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.                        

Вважаємо за необхідне повідомити Вам також, що персональні дані про Вас можуть бути передані відповідним органам або особам на підставах, передбачених законом, та/або в зв’язку з реалізацією прав та обов’язків у сфері відносин між нами чи сферах інших відносин, що складатимуться відповідно до чинного законодавства та/або умов договорів, укладених відповідно до закону, інших правочинів, і зокрема

- податковим органам;

- органам та суб’єктам господарювання, які проводять чи проводитимуть перевірки Компанії або реалізуватимуть вимоги закону чи умови договору, укладеного з Компанією, Дилером відповідно до чинного законодавства;

-  іншим особам чи органам у сфері реалізації прав та обов’язків Вас як споживача, та Компанії, Дилера як володільців бази, до якої входять Ваші персональні дані.

Згода 

Підписанням цього документу Я надаю згоду на обробку моїх персональних даних відповідно до сформульованої в цьому документі мети офіційному дистриб’ютору Товариству з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями "Віннер Імпортс Україна, Лтд" (надалі іменується – «Компанія») та офіційним дилерам бренду Порше (надалі –Дилери);

До складу персональних даних, що отримуються під час підписання цього документу входять: прізвище, ім’я, по-батькові, контактний телефон, адреса електронної пошти, марка, модель та рік випуску мого автомобіля, державний номер автомобіля та інші дані.

Персональні дані оброблятимуться з метою організації проведення тест-драйву, укладення та виконання умов договорів та/або інших правочинів, укладених, ініційованих мною, забезпечення надання послуг з сервісного обслуговування, замовлення запчастин та аксесуарів, а також інформування про умови отримання кредиту від партнерів Компанії та її офіційних Дилерів, отримання авто у лізинг та страхування автомобілів, реалізації положень законодавства у сфері відносин зі мною як споживачем/потенційним споживачем товарів та послуг Компанії та її офіційних Дилерів, включаючи, але не обмежуючись, відносинами з придбання товару, проведення заходів прямого маркетингу, заходів моніторингу якості наданих мені Компанією та її офіційними Дилерами послуг, забезпечення доведення до мого відома рекламної та/або іншої інформації, яка може мене зацікавити для задоволення моїх потреб, забезпечення реалізації інших сфер відносин, що вимагатимуть обробки персональних даних відносно мене в силу дотримання вимог законодавства, умов укладених договорів та/або інших правочинів, чи для реалізації прав, обов’язків і інтересів як моїх так Компанії, її Дилерів та/або розпорядників.

Підписанням цього документу я засвідчую та гарантую, що:

- персональні дані про мене були надані Компанії/Дилерам добровільно, чим підтверджую правомірність їх отримання; надані персональні дані про мене є достовірними, а їх склад, обсяг та зміст відповідають вимогам законодавства та вищевказаній меті їх обробки; 

- Компанія/Дилери мають право здійснювати транскордонну передачу персональних даних  про мене своїм дочірнім та афілійованим компаніям та партнерам відповідно до вказаної у документі мети без необхідності повідомлення мене про кожен випадок таких дій;

- Компанія/Дилери як володільці бази персональних даних, до складу яких входять мої персональні дані, вправі відповідно до вимог чинного законодавства передавати розпоряднику (-ам) бази персональних даних право на обробку останнім (-ми) персональних даних про мене, що входять до цієї бази персональних даних, в межах визначеної мети;

- підтверджую отримання в дату підписання цього документу письмового повідомлення про мої права, мету збору та обробки персональних даних про мене, а також інформацію про осіб, яким можуть бути передані для обробки мої персональні дані;

- Компанія/Дилери має право зберігати персональні дані про мене протягом 5 (п’яти) років з дати отримання від мене згоди, але у будь-якому випадку, не довше ніж це необхідно відповідно до мети обробки, якщо інше не випливатиме із вимог чинного законодавства та/або специфіки відносин між мною, та  Компанією.

Запис на тест-драйв
Запишіться онлайн і ми обов'язково зателефонуємо Вам для уточнення деталей.
Чекаємо Вас на індивідуальному тест-драйві в Порше Центр Дніпро.
Пункти, відмічені *, заповнювати обов’язково.